D1: lange aanloop, veel wissels maar toen BAM: in kwartfinale beker!

bekerWoensdagavond vertrokken we rond 6 uur richting Enschede. Esther en Manon K. hadden zich afgemeld voor de wedstrijd, maar ze waren toch allebei eerder vrij en konden ook om 6 uur vertrekken richting Enschede. Manon SL. kon niet mee met de wedstrijd, omdat ze Utrecht zat.

Het was wel even zoeken voordat iedereen de juiste zaal gevonden had. De helft was al warm en de andere helft moest nog beginnen met inlopen. Maar gelukkig was dit niet zo erg, want de scheidsrechter was er ook nog niet om 5 voor 7. En eigenlijk zou de wedstrijd om 7 uur starten. Dus wat gaan we doen? Alvast inslaan of gewoon een slokje drinken of voor de verslaafden onder ons roken? Ach we kunnen ook wel in de zaal roken, want de muur is er voor gemaakt om daar een sigaret in te leggen. We hebben er toch maar een plaspauze van gemaakt, voor diegene die dit nodig hadden. En daarna begonnen we met inslaan. Toen we klaar waren met inslaan, serveren, enz. kwam de scheidsrechter binnen lopen en konden we gelijk met de wedstrijd starten.

We wilden met 3 sets klaar zijn en wouden er dus voor gaan. Normaal moet ik nu zeggen zo gezegd zo gedaan, maar daar was hier geen sprake van. Waren we nog niet wakker? Zaten we met onze gedachten nog op de wc? We weten niet wat het was, maar het leek er niet op!!! We liepen gelijk een achterstand op, maar bij 17-17 kwamen we gelukkig bij, maar we moesten er met de koppies nu wel bijblijven om deze set te winnen. Gelukkig hebben we dit gedaan en deze set naar ons toegetrokken met 23-25.

Nu de tweede set, dit moesten we toch echt wel beter kunnen. Er werden maar liefst 4 wissels gedaan, Ja lees het goed 4!!! Kijken hoe dit uitpakt. Eigenlijk was het een kopie van de tweede set, we keken weer tegen een achterstand aan en bij de 17 kwamen we weer bij en liepen we uit. Deze set gewonnen met 22-25.

Op naar de derde set, weer 4 wissels en het team van de eerste set stond er weer in. Harambee had volgens mij de moed opgegeven in de derde set en konden wij de punten maken. We hadden een voorsprong, maar Harambee kwam toch nog weer dichterbij door persoonlijke fouten van onze kant. Deze set hebben we gelukkig wel gewonnen met 19-25. We kregen een compliment van de trainer, dat we deze wedstrijd gewonnen hebben. Want het niveau hebben we zeker niet laten zien in de wedstrijd.

Weer een bekerwedstrijd gewonnen en dat betekent dat we nu doorgaan naar de kwartfinale. Wie onze tegenstander wordt is nog niet bekend. Wel is de tegenstander voor aankomende zaterdag bekend en dat is Pegasus uit Nijmegen. Dit keer is er weer een thuiswedstrijd om 17.00 uur. Supporters zijn altijd welkom.