D1: na de app Happening een echte Happening!!

D1Na een week met veel selfies stond zaterdag 7 maart de wedstrijd tegen Dynamo Apeldoorn D2 op het programma. Nadat we de week ervoor wel/niet hadden gespeeld waren we er allemaal op gebrand om te winnen.

Om vier uur kwamen we samen voor een kop koffie/thee/iets anders. Om half vijf konden we inspelen, waarna we op tijd met de wedstrijd konden beginnen met één scheidsrechter deze keer.

Onze mini van deze week, Odette Spijker, had een mooie eerste opslag. Odette goed gedaan en bedankt! We hadden een goed voorbeeld gehad, dus dit gingen we volgen. Zo gezegd, zo gedaan. Een zeer goede eerste set met mooie passes, set-ups, aanvallen en blocks bracht ons naar een nette 25-15 winst. De tweede set hebben we dit netjes doorgezet en één puntje meer aan Dynamo gelaten. Met 25-16 wonnen we deze set. In de derde set slopen er iets meer fouten in, met name de serve ging minder. Tot 20-20 gingen we gelijk op, maar we wonnen deze set met 25-21. Deze mooie 3-0 voorsprong kon met nog een vierde set voor de boeg worden uitgebouwd. Met een kleine fantasie-opstelling gingen we de vierde set in. Dit liep erg lekker en we wonnen met 25-12.

Een mooie 4-0 overwinning! We hebben deze week weer laten zien wat we konden. Een tip voor andere teams na een minder goede wedstrijd: geniet van de app Happening. Kan erg leuk en gezellig zijn!

We hebben na de wedstrijd genoten van een patatje.

Onze volgende wedstrijd is 21 maart om 17.00 uur tegen Dash Vorden in ‘t Trefpunt. We hopen er weer een spannende pot van te maken. Tot dan allemaal!