D1: zonder lunchpakket naar Barneveld, eerste nederlaag…

imagesAfgelopen zaterdag mochten we afreizen naar Barneveld om een wedstrijd te spelen tegen De Babbel/SSS Dames 1, dit keer zonder lunchpakket :(.
Alice en Kelly gingen ook mee, maar nog zonder volleybalspullen. Daniek en Nicky waren met ons mee om het team te versterken, bedankt!  Netjes om half 5 was iedereen in de zaal en konden we beginnen met warmlopen en inspelen.  Om 5 uur kon de wedstrijd beginnen.

De eerste set liep op het begin nog gelijk op, maar door onnodige fouten en een sterke serve serie van de tegenstander was het verschil opeens heel groot geworden. We konden de achterstand niet meer inhalen en deze set hebben we verloren met 25-17.

Snel vergeten en door naar de tweede set, maar dit ging ook niet zoals gehoopt. We maakten veel onnodige fouten en we konden ons eigen spel niet spelen. Door de sterke serve van de tegenstander kwam de pass niet bij de spelverdeler en zo kon er geen echte aanval worden opgebouwd. Deze set verloren we met 25-14.

Op naar de derde set. We wilden deze wedstrijd winnen, dan maar een vijfsetter dachten we. Jammer genoeg is ons dit niet gelukt. Hetzelfde verhaal net zoals de 1e en 2e set, we konden ons eigen spel niet spelen. We hebben deze set verloren met 25-17.

Het eerste verlies in de tweede divisie was een feit, dan maar de laatste set pakken? Maar nee, dat is hem niet geworden. We lieten het erbij zitten en deze set hebben we verloren met 25-13.

Het was een wedstrijd waar we niet op gehoopt hadden, ook voor de toeschouwers die speciaal met ons meegereisd waren naar Barneveld.

De volgende wedstrijden hopen we dat we de onnodige fouten eruit halen en leuk volleybal te laten zien! Aankomende zaterdag hebben we weer een thuiswedstrijd om 5 uur tegen Set Up’65 Dames 2. We hebben er veel zin in en iedereen is welkom om te kijken!